Direktlänk till inlägg 17 januari 2012

En skräckfylld tanke

Av Gunilla Olsson - 17 januari 2012 08:43

Efter en sekund av glädje då orden i mitt sinne började falla på plats och jag kände hur fingrarna kliade av lust att få sätta dem på pränt, så togs mitt sinne sen totalt över av en gastkramande skräck.


Är det precis så illa att jag inte känt för att blogga och skriva sen Juholt tog julsemester och nu när han är tillbaka så kan jag plötsligt inte låta bli? Det vore ju fruktansvärt på alla sätt och vis om min inspiration och skrivlust var sammanhängande med denna individ. Han roar mig helt klart, men jag vill inte att han inspirerar mig på något sätt, inte ens till hån.


Det verkar inte bättre. Jag får förlika mig med den äcklande tanken. Juholt är tillbaka och jag kan inte låta bli att skriva om saken.


 


Jag tyckte det var korkat igår när jag hörde om hans uttalande, men jag tycker nog att hans försvar är om möjligt ännu sämre.


Låt mig se om jag har förstått dig rätt Juholt. Du uttryckte dig medvetet "drastiskt för att belysa minoritetsregeringens problem." trots att du "självklart vet" att SD inte satt i riksdagen förra mandatperioden. Med andra ord fabulerade du något för att framställa saker som värre än vad de faktiskt är.


När sen inblandad attackerad part i en blogg, ett mycket mindre forum än det tal du själv höll, rättar ditt "drastiska" uttalande så tycker du att det är "låg nivå"?


Jag kan tycka att det är låg nivå att insinuera en uppgörelse som du de facto vet inte existerar och på så sätt hoppas lura några väljare att tro att regeringen gör upp under bordet, med det parti som du själv inte kan vara vuxen nog att dela tv-studio med.


Jag kan tycka att det är ännu lägre nivå att vilja påvisa ett faktiskt problem med fabulerade exempel. Att en minoritetsregering är problematisk är väl ingen rikshemlighet direkt. Borde finnas gott om faktiska exempel att ta till för att belysa det istället för en medveten lögn.


Men den allra lägsta nivån i hela härvan hittar vi nog när du inte ens själv inser din dumhet, utan istället än en gång tar på dig offerkoftan. Det är andra som håller "låg nivå" det pågår "ryktesspridning" någon försöker "skada dig" osv osv.


Ledsen Julholt, men du är inte en bättre partilederare än vad du var i December. Du hinner inte mer än öppna munnen innan det står tämligen klart. Tar den här farsen någonsin slut? Jag vill ha en vettig opposition!


 
ANNONS
 
Ingen bild

C

18 januari 2012 09:37

jag tycker att han ska vara kvar. Då slipper vi nog problemet med minoritetsregering efter nästa val och du behåller din blogginspiration.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gunilla Olsson - 24 juni 2013 21:34


    Min mor ringde mig upprörd med detta nyhetstips och bad mig blogga. Jag får emellanåt tips liknande detta men skriver helst när jag själv reagerat på något. Kunde inte riktigt blunda för detta dock då idiotin är så hög att jag bara vill skri...

Av Gunilla Olsson - 22 maj 2013 20:34

Tidig fredag morgon bär det av med ett gäng kunder och Microsoft till Cannes och rivieran. Ja jag vet att det ösregnar där för tillfället, men det är lite så Universum och jag jobbar. Ber om ursäkt för det alla jag reser med! Sjukt trevligt ska det b...

Av Gunilla Olsson - 6 maj 2013 22:28

Tittar ni extra noga när ni ser mig nästa gång, ja ni kanske tom behöver kisa, så kanske ni ser aning till ett färgskifte i mitt hår.   Tanken var att förändringen skulle bli dramatisk och få er alla att vända på huvudet och överösa mig med kompl...

Av Gunilla Olsson - 2 maj 2013 22:40


Jag minns vilken chock det var 7 september 2011 när nyheterna kablades ut att Stefan Liv tillsammans med sina lagkamrater omkommit i en flygolycka. Vilken oerhörd tragedi. Trots att jag inte kände Stefan personligen, utan bara likt alla andra som rör...

Av Gunilla Olsson - 2 maj 2013 22:27

Kära läsare. 23e Januari antog jag utmaningen att vara med i #blogg100 och skriva ett inlägg om dagen i 100 dagar. Idag 2a maj är utmaningen avklarad och jag skriver mitt 100e inlägg.   Det har varit kul att blåsa liv i den här bloggen igen även ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se