Direktlänk till inlägg 11 maj 2011
Har ni tänkt på hur otrolig kort duglighetslängd en banan har? Det känns ibland som att det handlar om minuter mellan att en banan är aningen för grön och obehagligt träig mot tungan tills att skalet blir helt gyllengult och den istället blir mjölig och mosig mot gomen. Nästan som att den mognar i samma takt som att man äter.
En banan är som godast när den är välkyld, ja varför inte halvfryst, har aningen grönt kvar i skalet och ger det där lilla nödvändiga tuggmotståndet som gör att det inte känns som att man äter barnmat.
Hittar man en perfekt banan så vet man det med en gång och då är det den bästa av frukter, men dessa stunder är sällsynta. Man får nästan stå vakt utanför kylen för att inte missa när dugligheten infinner sig och stannar för blott en kort stund.
Tidig fredag morgon bär det av med ett gäng kunder och Microsoft till Cannes och rivieran. Ja jag vet att det ösregnar där för tillfället, men det är lite så Universum och jag jobbar. Ber om ursäkt för det alla jag reser med! Sjukt trevligt ska det b...
Tittar ni extra noga när ni ser mig nästa gång, ja ni kanske tom behöver kisa, så kanske ni ser aning till ett färgskifte i mitt hår. Tanken var att förändringen skulle bli dramatisk och få er alla att vända på huvudet och överösa mig med kompl...
Kära läsare. 23e Januari antog jag utmaningen att vara med i #blogg100 och skriva ett inlägg om dagen i 100 dagar. Idag 2a maj är utmaningen avklarad och jag skriver mitt 100e inlägg. Det har varit kul att blåsa liv i den här bloggen igen även ...